19. 11. 2014

OFINA

Ofina zakryje kouty, vrásky, omladí, je sexy a sluší každému! Stačí zvolit jen správnou délku, hustotu, střih. Jenže ruku na srdce, dorůstání už tak sůpr není, nekonečné mezifáze divnostřihů, pocity zoufalství a nutkavá touha vzít na to veledílo radši nůžky. A na konci, po několika letech urputného čekání a dorůstání se zase stejně ozve její vábivý hlas. Syndrom ofiního prokletí. Něž té podlosti definitivně zase naletím, ukládám si sebestředné album:









Být královnou všech moří už tak sexy není, no.

A řešení? Umělá ofina nebo diy příčesek ze svých pravých vlasů? Nejvíc easy je ale fake bangs, ještě šátek a na koncert dobrýýý.


Ofinám závist a zdar!

15 komentářů:

  1. Já nesouhlasím, mě žádná ofina nesluší!! :) Ale Tobě sluší MOC! Obzvlášť ta delší, ledabylá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já nesouhlasím s nesouhlasem! Může být i šikmá polofina, je jich tolik druhů, určitě bych ti nějakou vybrala. :D

      Vymazat
  2. Ofina sa hodi akurat totalne rovnym vlasom. Pokial su vlasy co i len trochu vlnite uz je problem.
    Biela Mačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viděla jsem ofiny i u kudrnatých vlasů, spíš hraje roli typ čela, než vlasy. :)

      Vymazat
  3. To, že se na konci toho čekání ozve její hlas je na tom to nejhorší! :D S ofinami jsem ale na dlouhou dobu sekla. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenže ten hlas neustane nikdy, dokud se nevezmou nůžky, fakt hnus, trpím. :)

      Vymazat
  4. Taky si nemyslím, že by ofina slušela všem, ale Tobě teda sluší náramně, i jako královně všech moří :-). Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem neviděla někoho s hodně blbou ofinou nebo hodně blbým copem, je to podle mě jen předsudek, stačí vybrat střih a délku. :) A díky!

      Vymazat
  5. No když si vzpomenu na nekonečné upravování ofiny, občas jsem vytasila nůžky a sama střihla a potom jsem hned volala kadeřnici, ať mně to zase spraví .... kdepak .... teď mám dlouhou a šmitec. Tobě sluší fakt náramně! Hlavně ta ultra krátká se mi ale strašlivě líbí a strašlivě ti sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten rázný šmitec tedy závidím, to je slovo do pranice! :D Ultra krátké jsou hodně dobré, sakra, v nejhorším si aspoň udělám mikádo, nutkavá potřeba něco, ale nevím co. :D

      Vymazat
  6. mě ofina odrůstá a je to fakt děs běs, jednou mi vypíchla oko. a když uklízim rozházené hračky po zemi, nejradši bych šla dohola!nebo zas do ultrakrátké ofiny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší je podle mě vlásenkovat nebo minicopíky vlásenkovat, jak už je po bradu, z nejhoršího jsi venku. :) Ale ultrakrátká ofina, muhehe, to je pokušení co, nezávidím! :D

      Vymazat
  7. Ta úplně nejkratší je úplně nejlepší ;o). Taky jsem věčně ofino/neofino... Jak kdy... Když doroste chci ji znovu... Když ji mám, chci aby dorostla :D. Teď jsem zkrátila všechno ostatní, ale ofinu mám pod bradou... Uvidíme příště :D

    OdpovědětVymazat
  8. mne sa ofina strane paci ci uz rovna alebo do boku, ale odkedy som ju mala naposledy a cakala som asi pol roka kym odrastie potrebujem si od nej nachvilu oddychnut.. :) potom si ju dam zase :)

    Posledne dni giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. Beautiful shots! :)

    X

    I am in a bloggerbattle!
    Do you please wanna vote for me :) I appreciate it!
    http://giientjeee.blogspot.nl

    OdpovědětVymazat