14. 9. 2014

ILUSTROMÁNIE NO.1

Někdo sbírá slony, někdo známky, já ilustrované knihy. Hodnocení je čistě osobní pocit, ale třeba někomu pomůže než si knížku objedná přes internet.

Noemova archa / Tereza Říčanová

příběh ♥♥♥♥
ilustrace ♥♥♥♥♥
grafické zpracování ♥♥♥♥






Kozí knížka / Tereza Říčanová

příběh ♥♥♥
ilustrace ♥♥♥
grafické zpracování ♥♥♥






Malá medvědí knížka / Alžběta Skálová
příběh ♥
ilustrace ♥♥♥♥♥
grafické zpracování ♥♥






7 komentářů:

  1. Jo, jo, taky to dělám, ale sbírám staré i nové. A ilustrace od A. Skálové miluju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepocházíme z jednoho vejce? :D Taky sbírám samozřejmě i staré, ale bez ilustrací ne, teda občas náhodou se zjeví, ale přijde mi to jako zbytečnost shromažďovat jen písmenka. Alžběta je nambr one, strašně precizní. :)

      Vymazat
    2. Jasný! Starý jedině s ilustracema :)))). Kde jsou ty časy, kdy byly ilustrace i v knihách pro dospělí!

      Vymazat
    3. Po Malé medvědí knížce jsem sáhla na jistotu právě kvůli těm ilustracím Alžběty Skálové (tu já miluju) - ale mě teda baví i ten text. :-)

      Vymazat
    4. Mě ten text strašně čílil, medvědi jdou do voleb a pak všechno sní = jsem už viděla v nějakém večerníčku! :) A pak si dají rum, lžou a jdou okrást turisty pro kus žvance, hrůza, takové nápady medvědi podle mě vůůůbec nemají a nesouhlasím! :D

      Vymazat
  2. taky taky sbírám:)každý měsíc minimálně jednu!září vidím na o slepici která chtěla létat, ilustrace andrea tachezy, inspirace klárka pondělí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale Kniha léta, tu si musím hned půjčit! V knihovně Slepici nemají a já si nejsem vůbec jistá jestli si jí mám koupit a bude mě bavit. Bude nějaký příspěvek o slepici? :D

      Vymazat