4. 8. 2014

MON ON DYZAJN MARKET

Letní Dyzajn Market byl tentokrát dvoudenní a konal se na Střeleckém ostrově. Horečnaté stavy při odnášení tuny věcí trasou: parkoviště -  přes most - po schodech - přes celý ostrov a zpět nepřeji nikomu zažít, ale nové místo za to prostě a jednoduše stálo. Náš zvířecí hrad sídlil hned u vody, takže dva dny uběhly jak jinak než voda. Kdo pozdě chodí, tak nic nemá, tudíž brožík Chybí mi moře už nebyl, mikuše Kurňavka jen v Lku, tak jsem si koupila aspoň porcelánový set ptačí.

Už dlouho jsem si přála magické balls, ale nikdy jsem neměla odvahu si je objednat přes internet nebo vyrobit. Světýlka jsem potkala sice mimo Dyzajn, ale naživo a v noční akci mě přímo nadchly a ještě víc mě nadchlo, že na stránkách Balldesign si lze namíchat své vlastní odstíny a na světelný řetěz navěsit 20 nebo 35 kuliček. Taková trochu mimo dyzajn reklama, chápeš.

Fotografie jsou vyvolány pouze z mobilu, stará zrcadlovka dosloužila. 
Ámen.
















Další Dyzajn proběhne 13. - 14. září na piazetě i na ostrově. První piazeta a pak ostrov!

7 komentářů:

  1. Kde bylo to psisko? Já ho neviděla! (Miluju psy.)
    A co je to za bejvák? Vypadá parádně.
    A to vás jako na příštím DM budou nutit přenášet véci druhý den uplně jinam???
    (Teda to je debilní koment, promiň :D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - Vespa se procházela v areálu nebo čmuchala u vody! :)
      - Mezonet s teráskou hned u náplavky si pronajímají holky, u kterých jsme spali. Běžně si byty nefotím, ale půdní mezonety naprosto žeru! Ateliér! Život není fér! :D
      - nene, současně budou jedni prodejci tam a polovina tamtam.
      ( není, mám radost, že mi to někdo vůbec komentuje, jupí. :D )

      Vymazat
    2. Vespa!!! :D
      Posílám Vespě/Vespovi (?) pac a pusu!

      Vymazat
  2. Tak to je snad osud, včera jsme se s manželem dohodli že chceme pejska a mě se líbí tahle rasa, ale nevím jak se jmenuje? Můžu prosím o radu? :) Je nádherná :) děkuju mooooooooooooc PS: jakou má povahu? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Border kólie! :))) Tento střední psík je nejlepší volba na světě, kožíšek hebký a nejchytřejší, moc toho nesní, v zimě lítá i ve vysokých mrazech, miluje sníh, není náchylný na zimu. Jediný problém je že je hodně aktivní, zavřený v bytě potřebuje aspoň chodit na agility nebo nějaký sport. Takže určitě k trochu aktivním lidem, co chodí aspoň do lesa nebo mají zahradu. Hodí se i na dogdancing, my sice do žádného kroužku nechodíme, ale triky učím doma na piškot podle knížky, za dvacet minut umí nový trik. :) My chceme mít do budoucna určitě dva, protože láska největší k této rase. :D

      Vymazat
  3. Jeee Brož chybí mi moře jsem zakoupila já😃😃

    OdpovědětVymazat